Ολυμπιακός: Πέντε χαφ για τρεις θέσεις στο σχήμα με τη Μακάμπι Χάιφα

Ολυμπιακός: Πέντε χαφ για τρεις θέσεις στο σχήμα με τη Μακάμπι Χάιφα

Ολυμπιακός: Πέντε χαφ για τρεις θέσεις στο σχήμα με τη Μακάμπι Χάιφα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ θα έχει κυρίως να επιλέξει από μία πεντάδα μέσων.

Έχοντας μπει πια στην τελική ευθεία για το Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός (το πρώτο παιχνίδι 20 Ιουλίου στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Champions League καθώς υπάρχει και η ρεβάνς της 27ης Ιουλίου) το ενδιαφέρον πέφτει για τα καλά στο αγωνιστικό σκέλος. Σε αυτόν τον τομέα έχει τη σημασία του να δούμε τις βασικές επιλογές του Μαρτίνς για το κέντρο είτε παίξει με 4-3-3 είτε αγωνιστεί με 4-2-3-1.

Ο Εμβιλά θα πρέπει να θεωρείται το φαβορί για τη θέση του εξαριού (αμυντικού χαφ) και από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλες δύο θέσεις. Ουσιαστικά οι πέντε χαφ που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού είναι οι: Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης. Το 4-3-3 με το 4-2-3-1 θα έχει περισσότερο τη διαφοροποίηση πως με την τριάδα στο κέντρο ο Πέδρο Μαρτίνς θα προσπαθήσει να έχει πιο... σφιχτό σχήμα.

Υπό αυτό το πρίσμα υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί που μπορεί να δούμε με τη Μακάμπι Χάιφα από πλευράς προσώπων. Ακόμα και τριάδα με Εμβιλά, Κανέ και έναν εκ των άλλων διαθέσιμων χαφ. Να θυμίσουμε εδώ πως ο Κούντε έχει τεθεί off από την ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο ματς με τη Μακάμπι. Μία βασική προσέγγιση πάντως θα μπορούσε να είναι με Εμβιλά εξάρι, Αγκιμπού οκτάρι και ίσως λίγο πιο μπροστά τον Μαντί Καμαρά.

Το κέντρο είναι μία γραμμή - κλειδί για τον Ολυμπιακό σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Εάν πάνε καλά οι χαφ του αυτό μπορεί να του δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την πρόκριση σε βάρος της Μακάμπι Χάιφα.

Οι πέντε χαφ και οι θέσεις τους

  • Εμβιλά: Εξάρι
  • Κανέ: Εξάρι
  • Αγκιμπού Καμαρά: Οκτάρι
  • Μαντί Καμαρά: Εξάρι και οκτάρι
  • Μπουχαλάκης: Εξάρι και οκτάρι
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα