Ολυμπιακός: Η πιθανή 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός: Η πιθανή 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός: Η πιθανή 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

bet365

Το 4-3-3 δείχνει να είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό σχετικά με τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ στις 20 Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει από σήμερα Πέμπτη το τελευταίο σκέλος της προετοιμασίας του για τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League στο Ισραήλ. Αναφερόμαστε στο σήμερα καθώς την Τετάρτη υπήρχε ρεπό.

Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το πως θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Σε αυτή τη φάση το 4-3-3 και μία προσέγγιση όπως το βασικό σχήμα στο φιλικό με την Άλκμααρ φαίνεται να μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

Σε αυτό το φιλικό τεστ με την ολλανδική ομάδα η αρχική διάταξη ήταν με Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ, άμυνα με Βρσάλικο δεξιά και Ρέαμπτσιουκ αριστερά και κέντρο άμυνας με Σισέ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Κέντρο με Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά και Μαντί Καμαρά και μπροστά οι Ζίνκερναγκελ, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Από αυτούς τους 11 παίκτες φαβορί για βασικοί είναι τουλάχιστον οι οκτώ.

Δηλαδή μπορεί να παίζεται η θέση του δεξιού μπακ με Άβιλα και Βρσάλικο (με τον Βρσάλικο να δείχνει πως αποκτά το πάνω χέρι), του ενός στόπερ λόγω Μανωλά και μία θέση στο κέντρο (όπου μένει να φανεί μεταξύ άλλων εάν θα ξεκινήσουν δηλαδή και ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά μαζί), όπου εκεί ο Εμβιλά έχει τον πρώτο λόγο για βασικό εξάρι. Αυτό σημαίνει Βατσλίκ για τέρμα, Ρέαμπτσιουκ αριστερά, κέντρο άμυνας με Σισέ και Μανωλά ή Σωκράτη, δεξιά Άβιλα ή Βρσάλικο (εάν και ο Άβιλα προβλημάτισε με τον Άρη), κέντρο με Εμβιλά, Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά ή μία εκ των άλλων διαθέσιμων επιλογών (για να μην ξεκινήσει δηλαδή Αγκιμπού ή Μαντί) και μπροστά οι Μασούρας, Ζίνκερναγκελ και Αραμπί. Εκτός εάν στο κέντρο επιλεγούν οι Εμβιλά και Κανέ μαζί με έναν εκ των άλλων χαφ.

Κατά τα λοιπά σχετικά με τους 11 στο φιλικό με τον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι ένας παίκτης που διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο βασικό σχήμα. Είτε παίζοντας στα άκρα, είτε πηγαίνοντας στην κορυφή της επίθεσης. Εξάλλου ο χρόνος χρησιμοποίησής του και η εικόνα του δείχνουν έναν παίκτη που έχει περάσει 2ος στην ιεραρχία των φορ πίσω από τον Ελ Αραμπί ενώ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον στράικερ αλλά και στα... φτερά.

ΕΜΒΙΛΑ

Η προσέγγιση από πλευράς αντιμετώπισης του αντιπάλου

Έχει τη σημασία του και ο αγωνιστικός προσανατολισμός για τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το διάσημα ο Μαρτίνς έχει δείξει πως θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μία ομάδα με καλά τρεξίματα και γενικά καλή φυσική κατάσταση που θα πρεσάρει ψηλά για να κλέψει και να βγάλει φάσεις ή και γκολ. Και που θα επιδιώξει να είναι πίσω όσο πιο σφιχτό γίνεται το σύνολο που θα κατεβάσει. Προφανώς όμως και κομβικό ρόλο θα παίξει ο άξονας και αμυντικά και δημιουργικά.

@Photo credits: INTIME
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα