Παναθηναϊκός: Δεύτερο τεστ κόντρα στην Αλ Ντουχάιλ του Κρέσπο

Παναθηναϊκός: Δεύτερο τεστ κόντρα στην Αλ Ντουχάιλ του Κρέσπο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δεύτερο τεστ κόντρα στην Αλ Ντουχάιλ του Κρέσπο

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Αλ Ντουχάϊλ(19:00, CosmoteTv), στην οποία είναι προπονητής ο Ερνάν Κρέσπο, στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους.

Δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους για τον Παναθηναϊκό απόψε στις 19:00 στη πόλη του Βεργκλ κόντρα στην Αλ Ντουχάιλ από το Κατάρ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά δυνάμεις και τσεκάρει την πρόοδο της δουλειάς της κόντρα στο σύνολο του θρυλικού παλαίμαχου επιθετικού, Ερνάν Κρέσπο, σε ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι έπειτα από το 0-0 κόντρα στη Γουότφορντ.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του, να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα ενώ σε τρεις ημέρες ακολουθεί και ο τελευταίος αγώνας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, στον οποίο πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Όσον αφορά την Αλ Ντουχάϊλ εκτός από τον Κρέσπο στον πάγκο, διαθέτει μερικούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ με σημαντική θητεία στην Τότεναμ και την Εθνική Βελγίου, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Εντμίλσον Ζούνιορ και ο σέντερ φορ, Μίκαελ Ολούνγκα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα