«Η Μπεϊτάρ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Φράνσον»

«Η Μπεϊτάρ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Φράνσον»

Newsroom
«Η Μπεϊτάρ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Φράνσον»

bet365

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ενδιαφέρεται για τον Σουηδό μέσο της ΑΕΚ και θα τον αποκτήσει αν προχωρήσει η εξαγορά του συλλόγου.

Ο Αλεξάντερ Φράνσον συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία στην Ολλανδία προκειμένου να τσεκαριστεί από τον Ματίας Αλμέιδα καθώς ο 28χρονος Σουηδός μέσος είχε μόλις τέσσερα λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν με τους κιτρινόμαυρους.

Για τον Φράνσον ενδιαφέρον είχε δείξει μέχρι στιγμής η Νόρκεπινγκ, χωρίς ωστόσο να προκύψουν νεότερα στη συνέχεια. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως για τον Σουηδό χαφ έρχονται από το Ισραήλ. Σύμφωνα με το Sport 5, ο Φράνσον βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει το ισραηλινό δημοσίευμα, η Μπεϊτάρ δείχνει πολύ «ζεστή» για τον Φράνσον και είναι διατεθειμένη να τον κάνει δικό της αν μέσα στις επόμενες μέρες ολοκληρωθεί η εξαγορά της και αναλάβουν οι νέοι ιδιοκτήτες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα