Ο Άρης θέλει τον Μανού Γκαρσία

Ο Άρης θέλει τον Μανού Γκαρσία

Ο Άρης θέλει τον Μανού Γκαρσία

bet365

Ο Άρης έχει βάλει… στο μάτι τον 24χρονο Ισπανό μέσο Μανού Γκαρσία καθώς προσπαθεί να τον αποκτήσει υπό τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτιγκ Χιχόν.

Ο Μανού Γκαρσία είναι ο ποδοσφαιριστής που θέλει να προσθέσει ο Άρης στον άξονα της μεσαίας γραμμής ούτως ώστε να γίνει πιο δημιουργικός στο παιχνίδι του. Ο 24χρονος βραχύσωμος (1.69μ.) Ισπανός ανήκει στη Σπόρτιγκ Χιχόν έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2025 αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο της ομάδας (η οποία πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησία) ενώ και ο ίδιος εκτιμά ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο να ανανεωθεί ο δανεισμός του. Κι αυτό διότι πέρυσι αγωνίστηκε στην Αλαβές στη LaLiga μετρώντας 26 συμμετοχές με μία ασίστ.

Η Σπόρτιγκ Χιχόν τον απέκτησε το 2019 καταβάλλοντας το ποσό των 4.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αλλά στην Premier League έκανε μόλις μία συμμετοχή. Πέρασε απ’ όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας (U18, U19 και U23), στη συνέχεια υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά ακολούθησαν οι δανεισμοί του. Αρχικά στην Αλαβές όπου δεν είχε αγωνιστικό ρόλο για να ακολουθήσει η εξαιρετική σεζόν στην ολλανδική Μπρέντα με 58 αγώνες, τρία γκολ και 11 ασίστ. Την περίοδο 2018-19 είχε μια γεμάτη χρονιά στην Τουλούζ (34 αγώνες, 2 γκολ, 4 ασίστ).

Στην παρθενική σεζόν του με τη φανέλα της Σπόρτιγκ Χιχόν ανέβασε ακόμη περισσότερο την αξία του με 41 αγώνες, τρία γκολ και οκτώ ασίστ, το ίδιο συνέβη και την περίοδο 2020-21 για να έρθει μια περίοδος κατά την οποία στην ισπανική ομάδα υπήρξαν διαδοχικές αλλαγές προπονητών. Ο Μανού Γκαρσία έχασε τον ρόλο του κι έτσι πήγε στην Αλαβές.

Η δημιουργικότητα και η τελική πάσα είναι από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και αυτός είναι ο λόγος του ενδιαφέροντος του Άρη για την απόκτησή του, αλλά το αρνητικό για τους «κίτρινους» είναι ότι έχουν αντιπάλους. Πρόκειται για δύο ομάδες της Αγγλίας καθώς πρόσφατα η ιστοσελίδα «lavozdeasturias.es» έγραψε ότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον τόσο η Κρίσταλ Πάλας όσο και η Μπέρνλι. Στην Κρίσταλ Πάλας προπονητής είναι ο Πατρίκ Βιεϊρά ο οποίος μάλιστα ήταν προπονητής του στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Μπέρνλι είναι προπονητής ο Βενσάν Κομπανί ο οποίος κατά την παρουσία του στην Άντερλεχτ (2020-22) είχε καταθέσει πρόταση αγορά των δικαιωμάτων του στη Σπόρτιγκ Χιχόν αλλά η τελευταία την είχε απορρίψει.

Γι' αυτόν τον λόγο η υπόθεση του Μανού Γκαρσία συγκεντρώνει υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά ο Άρης θέλει να κάνει την υπέρβαση και να τον αποκτήσει γνωρίζοντας όμως τα πλεονεκτήματα των άμεσων αντιπάλων του στη διεκδίκηση του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα