Μαρτίνς: «Εγγυώμαι πως θα είμαστε έτοιμοι για τα ματς με τη Μακάμπι»

Μαρτίνς: «Εγγυώμαι πως θα είμαστε έτοιμοι για τα ματς με τη Μακάμπι»

Newsroom
Μαρτίνς: «Εγγυώμαι πως θα είμαστε έτοιμοι για τα ματς με τη Μακάμπι»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη φιλική ήττα με τον Άρη στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν οι παίκτες του στη φάση των δυο γκολ και εγγυήθηκε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη σε φιλικό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του στις φάσεις των γκολ, ενώ εγγυήθηκε πως οι Πειραιώτες θα είναι έτοιμοι για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

«Σήμερα ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά. Στις δυο φάσεις των γκολ δείξαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Έχω ευθύνη για σήμερα. Εγγυώμαι πως θα είμαστε έτοιμοι στις 20 του μήνα για τα ματς με τη Μακάμπι. Είχαμε καλές στιγμές και στα δυο ημιχρονα. Θέλουμε να μην χάνουμε τη συγκέντρωση μας. Δημιουργήσαμε καποιες ευκαιρίες αλλα μας έλειπε η τελευταία πάσα για να σκοράρουμε. Έχουμε καιρό για να βελτιωθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα