Ολυμπιακός: Ο μεταγραφικός δρόμος του Σκάρπα για τον Γενάρη

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο μεταγραφικός δρόμος του Σκάρπα για τον Γενάρη

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει καταστήσει σαφές πως η περίπτωση του Βραζιλιάνου τον απασχολεί με φόντο τον Γενάρη και με στόχο να κλείσει επίσημα για τότε. Τι προκύπτει όμως από τις εμπλεκόμενες πλευρές;

Η υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα σε σχέση με τον Ολυμπιακό αλλά και γενικότερα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε επίσημο επίπεδο. Οι δε πληροφορίες από τη Βραζιλία περί deal με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και υπογραφών με τους Άγγλους (προσύμφωνο με την αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη και γίνεται λόγος για συμβόλαιο 3.5 ετών) ούτε έχουν επιβεβαιωθεί αλλά και ούτε και διαψευστεί μέχρι αυτήν την ώρα.

Υπάρχουν ωστόσο κάποια δεδομένα για εκείνον. Ο Σκάρπα σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την πλευρά του παίκτη δεν μετέβη την Κυριακή στην Ελλάδα παρά το σχετικό ποστάρισμα που υπήρξε από την εταιρεία που τον εκπροσωπεί και το οποίο είχε ελληνική σημεία και αεροπλάνο. Η πλευρά του παίκτη επίσης έχει επιβεβαιώσει πως όλο το τελευταίο βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό αλλά και ομάδες από τη Βραζιλία και την Ευρώπη.

Σκάρπα - Ολυμπιακός: Στο κόλπο για Ιανουάριο

Ο 28χρονος Σκάρπα - που παίζει δεκάρι και ακραίος και έχει και ιταλικό διαβατήριο - ήθελε εξαρχής το τελευταίο διάστημα να παίξει στην Ευρώπη αλλά και να αγωνιστεί σε διοργανώσεις όπως το Champions League. Άρα η Βραζιλία βγαίνει από την εξίσωση παρά το πρέσινγκ της Παλμέιρας να μείνει με νέο συμβόλαιο.

Από τη μεριά του Ολυμπιακού τώρα αυτό που προκύπτει (η τελευταία αντίδραση καθώς σήμερα Δευτέρα δεν υπάρχει τέτοια) είναι ότι η υπόθεση Σκάρπα θα απασχολήσει τον σύλλογο ξανά τον Γενάρη και πως είχε διευκρινιστεί πως το ζητούμενο για τους Πρωταθλητές είναι για να τον έχουν διαθέσιμο τον συγκεκριμένο μήνα καθώς με την Παλμέιρας το συμβόλαιό του είναι έως και τον Δεκέμβριο. Η αίσθηση - εκτίμηση που υπάρχει γενικότερα είναι πως ο Ολυμπιακός έχει μείνει γερά στο κόλπο για να κλείσει και τυπικά τον παίκτη για τον Γενάρη.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα