Ολυμπιακός: Όλα για όλα για τον Σκάρπα (vid)

Ολυμπιακός: Όλα για όλα για τον Σκάρπα (vid)

Ολυμπιακός: Όλα για όλα για τον Σκάρπα (vid)

bet365

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν φροντίσει ώστε να μεταφέρουν προς την πλευρά του έμπειρου χαφ την πρότασή τους, που κινείται σε πολύ καλά επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έχει αφήσει την περίπτωση του 28χρονου Γκουστάβο Σκάρπα αλλά δείχνει να επιμένει κιόλας.

Ο έμπειρος μέσος της Παλμέιρας είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και δεν προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του στον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ο Σκάρπα που η βασική του θέση είναι δεκάρι αλλά παίζει και στον άξονα και στα... φτερά της επίθεσης μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από την 1η Ιουλίου και μετά καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για όλα για να κλείσει τον παίκτη ακόμα και για τον προσεχή Ιανουάριο με ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ αλλά και υψηλό πριμ υπογραφής. Ο Ολυμπιακός με την πρόταση που έχει μεταφέρει προς τον παίκτη δείχνει πόσο πολύ θέλει να τον κλείσει και θα επιδιώξει να προκύψουν άμεσα οι σχετικές εξελίξεις.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα