ΑΕΚ: Περιμένει την τυπική έγκριση για το UEFA Pro του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Περιμένει την τυπική έγκριση για το UEFA Pro του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Περιμένει την τυπική έγκριση για το UEFA Pro του Αλμέιδα

bet365

Η Ένωση έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία που απαιτείται σε σχέση με την UEFA για το δίπλωμα του Αργεντινού προπονητή και περιμένει και τυπικά να κλείσει το θέμα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι κάτοχος του αντίστοιχου UEFA Pro της συνομοσπονδίας που υπάγεται η Αργεντινή στη Λατινική Αμερική και δεν είχε το -απαραίτητο για την Ελλάδα- δίπλωμα UEFA Pro καθώς με τον ερχομό του στην ΑΕΚ ήταν η πρώτη φορά που θα εργαζόταν στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Αλμέιδα, γνώριζε το ζήτημα και ασχολήθηκε να διευθετήσει την εκκρεμότητα που υπήρχε, όπως συμβαίνει με όλους τους προπονητές εκτός Ευρώπης που έρχονται να δουλέψουν για πρώτη φορά στη Γηραιά Ήπειρο.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εδώ και αρκετό καιρό, σε συνεργασία με τον Αλμέιδα, έχουν συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα που απαιτούνταν, τα οποία και έχουν σταλεί ήδη στην UEFA. Η συγκεκριμένη διαδικασία ονομάζεται διαδικασία εξομοίωσης και η ΑΕΚ από τη μεριά της έχει ολοκληρώσει όλα τα βήματα που έπρεπε να κάνει.

Πλέον περιμένει και τυπικά από την UEFA την έγκριση για να κλείσει ουσιαστικά και με τη βούλα το ζήτημα. Συνεπώς από την ΑΕΚ διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα, έχοντας ήδη κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες προς την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα