Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε δουλειά και ενίσχυση σε κάποιες θέσεις που έχουμε ανάγκη»

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε δουλειά και ενίσχυση σε κάποιες θέσεις που έχουμε ανάγκη»

Newsroom
 Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε δουλειά και ενίσχυση σε κάποιες θέσεις που έχουμε ανάγκη»

bet365

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν δίστασε μετά το τέλος του φιλικού με τη Γουότφορντ να αναφερθεί στην ανάγκη ενίσχυσης του Παναθηναϊκού.

Κόντρα στη Γουότφορντ έδωσε ο Παναθηναϊκός το πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό που δεν ανέδειξε νικητή και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά το ματς στη Cosmote TV.

Είπε σχετικά ο Σέρβος κόουτς: «Ήταν ένα φιλικό με καλό αντίπαλο, με μία σοβαρή ομάδα. Χάσαμε το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι και ήταν δύσκολο γιατί είχαμε 20 μέρες προετοιμασία. Κρίμα που ακυρώθηκε το προηγούμενο. Σαν φιλικό με τη Γουότφορντ ήταν καλό, ήταν δυνατό, με μία ομάδα που παίζει διαφορετικό στυλ από εμάς. Θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν τουλάχιστον 45 λεπτά και πιστεύω πως τα υπόλοιπα φιλικά θα μπορούμε να έχουμε καλύτερα συμπεράσματα.
Όταν είναι ένας προπονητής έναν χρόνο υπάρχουν πράγματα που γίνονται πιο εύκολα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Είναι φανερό ότι θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά για να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πολύ πιο καλά, πολύ πιο σωστά. Αυτά τα παιχνίδια είναι για αυτό. Υπάρχει μία βάση αλλά σίγουρα θέλουμε και πολλή δουλειά χωρία αυτό να είναι σχήμα λόγου και σίγουρα ενισχύσεις σε κάποιες θέσεις που έχουμε άμεση ανάγκη
».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα