Παναθηναϊκός: Ο «διπλός πράκτορας» Καρνέζης και οι παίκτες που ξεχωρίζει η Γουότφορντ

Παναθηναϊκός: Ο «διπλός πράκτορας» Καρνέζης και οι παίκτες που ξεχωρίζει η Γουότφορντ

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα την Γουότφορντ στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας και η αγγλική ομάδα έκανε ένα μίνι-αφιέρωμα στο επίσημο σάιτ της για τον αντίπαλό της.

Οι «σφήκες» έκαναν μνεία στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην Super League εξασφαλίζοντας έτσι την έξοδό του στην Ευρώπη. Στην σεζόν αυτή ξεχώρισε περισσότερο ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, σύμφωνα με τους Άγγλους, που στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη και το «τριφύλλι» σημείωσε 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον Χουάνκαρ ο οποίος χαρακτηρίζεται μάλιστα απ' αυτούς και ως «one to watch», δηλαδή ο παίκτης που πρέπει να παρακολουθήσει όποιος δει το ματς. Εξαίρουν την παρουσία του στο επιθετικό κομμάτι του αγώνα και ιδιαίτερα την ικανότητά του στην κίνηση του overlap. Στην ίδια κατηγορία συμπεριέλαβαν φυσικά και τον Παλάσιος τονίζοντας την έφεσή του στο τελείωμα των φάσεων.

Τέλος, οι Άγγλοι κάνουν και μία αναφορά στον παίκτη που ενώνει την ιστορία των δύο συλλόγων. Ο Ορέστης Καρνέζης είναι ο μοναδικός ο παίκτης ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα και των δύο ομάδων. Ο 36χρονος πρώην τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού για έξι χρόνια (2007-2013) έχοντας 70 συμμετοχές και στην Γουότφορντ ως δανεικός για ένα χρόνο από την Ουντινέζε, ομάδα ίδιας ιδιοκτησίας, τη σεζόν 2017-2018 πραγματοποιώντας 15 συμμετοχές.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για σήμερα (10/07) στις 14:30 και θα μεταδοθεί από την Cosmote TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα