ΠΑΣ Γιάννινα: Ζήτησε τον Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό

ΠΑΣ Γιάννινα: Ζήτησε τον Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης είναι ο εκλεκτός του ΠΑΣ Γιάννινα για την θέση του στόπερ, με τους Ηπειρώτες να έχουν ζητήσει τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό από τον Ολυμπιακό.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται και όσον αφορά την θέση του στόπερ μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κάργα, ο εκλεκτός είναι ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Τον 21χρονο ποδοσφαιριστή έχουν ζητήσει οι Ηπειρώτες από τον Ολυμπιακό, όχι ως όμως με την μορφή δανεισμού. Οι «κυανόλευκοι» πιστεύουν στον νεαρό αμυντικό και στους Πειραιώτες επισήμαναν πως τον θέλουν όμως και με τον Περέα. Δηλαδή να πάρουν τον παίκτη με ένα συγκεκριμένο αντίτιμο και οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν ποσοστό σε περίπτωση που πουληθεί.

Ο Μπαγκαλιάνης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη και στην συνέχεια ανέβηκε στην μεγάλη ομάδα. Την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε στην Β' ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Είναι ο κεντρικός αμυντικός που θέλει ο ΠΑΣ, καθώς συνδυάζει και το ταλέντο να βοηθήσει τώρα, αλλά και να προσφέρει στην ομάδα στο μέλλον με ενδεχόμενη πώλησή του. Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός δεχθεί την προσφορά, καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι Γιαννιώτες θα συνεχίσουν την προσπάθεια απόκτησης κεντρικού αμυντικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα