ΑΕΚ: Αποφόρτιση ο Αραούχο, ατομικό για Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλο

ΑΕΚ: Αποφόρτιση ο Αραούχο, ατομικό για Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλο

Newsroom
ΑΕΚ: Αποφόρτιση ο Αραούχο, ατομικό για Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλο

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο ένιωσε λίγο βαρύ το πόδι του στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά από την ΑΕΚ τονίζουν ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο Στάνκοβιτς ακολούθησε το ατομικό που πραγματοποιεί ανά βδομάδα από την περσινή σεζόν.

Την τελευταία τους προπόνηση για αυτή την εβδομάδα πραγματοποίησαν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε ρεπό για το σαββατοκύριακο. Οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας στις προπονήσεις, ενώ την Τρίτη η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Οι παίκτες προπονήθηκαν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, κάνοντας πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης καθώς ένιωσε λίγο βαρύ το πόδι του, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το ανησυχητικό όπως ξεκαθαρίζουν από την ΑΕΚ. Όσο για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο Αυστριακός κίπερ έκανε το πρόγραμμά του στον Χρήστο Καρβουνίδη, κάτι που ακολουθεί από την περασμένη σεζόν σταθερά ανά βδομάδα. Από τη μεριά του, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε και σήμερα το δικό του πρόγραμμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα