ΠΑΟΚ: Με τον Ζίβκοβιτς κορυφή κόντρα στην Άλκμααρ

Newsroom
ΠΑΟΚ: Με τον Ζίβκοβιτς κορυφή κόντρα στην Άλκμααρ

bet365

Με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ στο τρίτο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους.

Με το τρίτο του φιλικό, αυτό κόντρα στην Άλκμααρ, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Και σε αυτό το παιχνίδι ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται να κάνει πολλές αλλαγές και μάλιστα ξεκινάει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια είναι ο Κοτάρσκι, ο Λύρατζης δεξί μπακ, ο Ράφα Σοάρες αριστερό και οι Μιχάι, Κάργας στο κέντρο της άμυνας. Τσιγγάρας, Σβαμπ και Φελίπε Σοάρες θα είναι στο κέντρο, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Τσαούσης, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ θα είναι οι οι Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλεριάκη, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ντάντας, Τζίμας, Κουαλιάτα, Λάμπρου, Ταλιχμανίδης και Παναγιώτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα