ΠΑΣ Γιάννινα: Τελειώνει μέσα στην βδομάδα του Περέα

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Τελειώνει μέσα στην βδομάδα του Περέα

bet365

Ο Χοσέ Περέα μέχρι και ως το τέλος της βδομάδας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να εξετάζουν προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία, περιμένοντας και από άλλες χώρες.

Ένα από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι σίγουρα ο Χουάν Χοσέ Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα πέρσι έχοντας σε 32 αγώνες 10 γκολ και 1 ασίστ. Εμφανίσεις που έκαναν πολλές ομάδες στο εξωτερικό να κοιτάξουν την περίπτωσή του.

Οι Ηπειρώτες από την πλευρά τους, εννοείται πως θα ήθελαν να κρατήσουν τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά από την άλλη δεν λένε ποτέ όχι σε κάποια καλή πρόταση. Για την ακρίβεια για τον Περέα δεν υπάρχει μία πρόταση, αλλά προτάσεις, τις οποίες και εξετάζουν οι Γιαννιώτες.

Προτάσεις που έχουν να κάνουν από Ιταλία και Γερμανία, ενώ σήμερα ή το αργότερο αύριο, αναμένονται και από ομάδες και από άλλες χώρες. Για τον νεαρό Κολομβιανό είχαν ενδιαφερθεί και ελληνικές ομάδες, αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο ως τώρα, οι πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στον εξωτερικό είναι πολύ πιο μεγάλες.

Θυμίζουμε πως από Γερμανία σίγουρα είχε δείξει ενδιαφέρον η Βέρντερ, ενώ Ιταλοί έχουν αναφέρει πως από Ιταλία η ομάδα είναι η Σαλερνιτάνα. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Περέα δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα και λέμε σίγουρο γιατί ήδη έχει σταματήσει τις προπονήσεις, κάτι που δείχνει πως η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα