ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζεται ο Μαυροβούνιος Χαμπίμποβιτς (vid)

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζεται ο Μαυροβούνιος Χαμπίμποβιτς (vid)

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζει στις προπονήσεις τον 19χρονο Μαυροβούνιο εξτρέμ, Ένες Χαμπίμποβιτς που αν πείσει θα αποκτηθεί για βοηθητικό ρόλο.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αποκτούν άμεσα, υπάρχουν και αυτές που θέλουν να δοκιμάσουν προκειμένου να δουν αν τους κάνουν. Μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Πολωνός, Μάικ Λούκοβιτς, ο οποίος ωστόσο δεν θα αποκτηθεί λόγω ενός ναζιστικού χαιρετισμού όταν αγωνιζόταν στην 2η ομάδα της Βέρντερ Βρέμης.

Ένας ακόμα παίκτης που δοκιμάζεται είναι ο 19χρονος Ένες Χαμπίμποβιτς ο οποίος είναι από το Μαυροβούνιο και αγωνίζεται ως εξτρέμ. Ο Χαμπίμποβιτς θα δοκιμαστεί από τον Θανάση Στάικο και αν πείσει θα αποκτηθεί όχι βέβαια με στόχο την θέση του βασικού, αλλά ως μια καλή βοηθητική λύση. Ο 19χρονος έπαιζε στην Κ19 της Ποντγκόριτσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα