ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζεται ο Πολωνός επιθετικός, Μάικ Λούκοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζεται ο Πολωνός επιθετικός, Μάικ Λούκοβιτς

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα περνάει από δοκιμαστικό στάδιο τον 27χρονο Πολωνό επιθετικό, Μάικ Λούκοβιτς, ο οποίος πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση και θα το κάνει και τις επόμενες μέρες, μέχρι οι άνθρωποι της ομάδας ν' αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από την γερμανική Όλντεμπουργκ του και λαμβάνεται ως δεδομένο πως δεν πρόκειται για βασική επιλογή, αλλά βοηθητική ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μπορεί ν' αγωνιστεί και στις πλευρές και στην κορυφή της επίθεσης και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, δίνοντας επιλογές στον προπονητή του.

Ο τελευταίος θα τον δοκιμάσει για μερικές μέρες ακόμα κι έπειτα θα ληφθεί η απόφαση για την παραμονή του παίκτη ή όχι στα Γιάννενα.

Ο Λούκοβιτς έχει αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης, όμως δεν βρέθηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Πέρασε και από τις Χάνσα Ροστόκ και Μπραουσβάιγκ, ενώ, την τελευταία 4ετία βρισκόταν στην Όλντενμπουργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα