ΟΦΗ: Θα πάει στο εξωτερικό στη διακοπή λόγω Μουντιάλ

ΟΦΗ: Θα πάει στο εξωτερικό στη διακοπή λόγω Μουντιάλ

Newsroom
ΟΦΗ: Θα πάει στο εξωτερικό στη διακοπή λόγω Μουντιάλ

bet365

Οι Κρητικοί θα μεταβούν εκτός Ελλάδος όταν το πρωτάθλημα διακοπεί για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Περίεργη» θα είναι η σεζόν 2022/23, καθώς τα πρωταθλήματα θα διακοπούν τον Νοέμβριο λόγω του Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ. Επί της ουσίας όλες οι ομάδες της Ευρώπης, και όχι μόνο, θα κληθούν τότε να κάνουν μία νέα μίνι προετοιμασία μετά την τρέχουσα καλοκαιρινή τους και στον ΟΦΗ αποφάσισαν να μεταβούν εκτός Ελλάδος.

Οπως ανέφερε σήμερα (4/7) ο Γιάννης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της πρώτης «ανοικτής» προπόνησης για τη νέα χρονιά το club θα βρεθεί εκείνο το διάστημα στο εξωτερικό ώστε να δώσει ορισμένα «δυνατά» φιλικά. Υπενθυμίζουμε πως οι Κρητικοί θα αναχωρήσουν σε μερικές ημέρες για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσουν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα