Τερζής: «Ο Γκρέι είναι αυτό που περιμέναμε και είχαμε δει»

Τερζής: «Ο Γκρέι είναι αυτό που περιμέναμε και είχαμε δει»

Newsroom
Τερζής: «Ο Γκρέι είναι αυτό που περιμέναμε και είχαμε δει»

bet365

Ο Άντρε Γκρέι αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη και ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στην εικόνα του Τζαμαϊκανού επιθετικού.

Ο 31χρονος επιθετικός πήρε 15 αγωνιστικά λεπτά στη φιλική νίκη του Άρη επί της Γάνδης και μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στον Άντρε Γκρέι λέγοντας ότι… «τον έχουμε δει εδώ κι έναν μήνα, απλά τώρα τον είδαμε και από κοντά. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές του, είναι καλός μέσα στην εστία με πολλές κινήσεις αλλά και τρόπους να σκοράρει. Περιμένουμε να έρθει σε καλή κατάσταση και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ», είπε ο συνεργάτης του Χερμάν Μπούργος.

Ο Τόλης Τερζής έβαλε καλό βαθμό στον Άρη υποστηρίζοντας πως… «ήταν βελτιωμένη η εικόνα μας ξεκινώντας από την αμυντική λειτουργία. Δοκιμάσαμε με τον κόουτς διαφορετική διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και είδαμε την ελαχιστοποίηση των λαθών σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο Αμβούργο. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, δεν δεχθήκαμε φάσεις και επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε αυτό του πρώτου με το Αμβούργο όπου είχαμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε περισσότερα γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα