Στη Θεσσαλονίκη ο Μπράντλεϊ Μαζικού για τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπράντλεϊ Μαζικού για τον Άρη

Newsroom
Στη Θεσσαλονίκη ο Μπράντλεϊ Μαζικού για τον Άρη

bet365

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού άνοιξε τον κύκλο των σημερινών (4/7) αφίξεων για τον Άρη καθώς ήδη είναι στη Θεσσαλονίκη για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη.

Εντός της ημέρας οι «κίτρινοι» περιμένουν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές καθώς αναμένεται να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη οι Ράφαελ Καμάτσο, Μπριάν Νταμπό. Προς το παρόν υποδέχθηκαν τον Μπράντλεϊ Μαζικού με τον οποίον υπάρχει συμφωνία για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου. Ο 26χρονος Κογκολέζος αριστερός full back προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας όπου μέτρησε 110 συμμετοχές στις διοργανώσεις της Βουλγαρίας αλλά και στις αντίστοιχες ευρωπαϊκές. Μάλιστα, η ΤΣΣΚΑ του κατέθεσε πρόταση υπογραφής νέου συμβολαίου αλλά προτίμησε αυτή του Άρη.

Το πλάνο για τον Μπράντλεϊ Μαζικού περιλαμβάνει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και μένει να φανεί πότε θα ενσωματωθεί στην αποστολή η οποία βρίσκεται στην Αυστρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα