Γκρέι: «Η δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Γκρέι: «Η δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Newsroom
Γκρέι: «Η δουλειά μου είναι να σκοράρω»

bet365

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του στη σχετική πλατφόρμα της ΠΑΕ Άρης, ο Άντρε Γκρέι μίλησε για τη βασική αγωνιστική ευθύνη του.

Ο Αντρε Γκρέι ήδη βρίσκεται στην Αυστρία καθώς ενσωματώθηκε στην αποστολή του Άρη συμμετέχοντας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα της ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη νέα σελίδα στην καριέρα του δηλώνοντας ότι… «είμαι ενθουσιασμένος. Είναι μια διαφορετική και καινούργια εμπειρία για μένα. Έκανα μια βόλτα στην πόλη, μου άρεσε, όπως μου άρεσαν και οι άνθρωποι καθώς είναι φιλόξενοι. Ανυπομονώ για να αρχίσω καθώς πρόκειται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου».

Ο 31χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στις πληροφορίες που συγκέντρωσε πριν πάρει την απόφαση αποδοχής της πρότασης του Άρη. «Έκανα την ειδική έρευνά μου πριν έρθω στον Άρη, είδα παράλληλα και βίντεο στο διαδίκτυο από αγώνες της ομάδας. Είδα ότι το κοινό είναι ενθουσιώδες και αρκετά καλά στοιχεία. Μετά από μια μεγάλη καριέρα στην Αγγλία αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό και σίγουρα η συμμετοχή του Άρη στο Conference League έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου».

Σε ερώτηση για τη βασική αγωνιστική ευθύνη του, παραδέχθηκε ότι… «ναι, η δουλειά μου είναι να σκοράρω κι ελπίζω ότι αυτό θα συνεχίσω να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα. Το σημαντικότερο είναι βέβαια να κερδίζει η ομάδα», για να συμπληρώσει. «Πρώτος στόχος είναι νε περάσουμε την Γκόμελ και να διεκδικήσουμε θέση στους ομίλους του Conference League. Ξέρω ότι ο Άρης τερμάτισε πέρυσι στην 3η θέση και ότι ο Ολυμπιακός παίρνει το Πρωτάθλημα στα τελευταία χρόνια. Ήρθα για να σπρώξω την ομάδα για να διεκδικήσουμε έναν τίτλο στην Ελλάδα».
Στον επίλογο της συνέντευξης, ο Αντρε Γκρέι ευχαρίστησε τους φίλους του Άρη. «Τους ευχαριστώ για την αγάπη και την αποδοχή τους καθώς δέχθηκα πολλά μηνύματα στο Instagram».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα