Κουλιεράκης: «Θα είμαστε διαφορετική ομάδα και θα πάμε καλύτερα από πέρσι»

Κουλιεράκης: «Θα είμαστε διαφορετική ομάδα και θα πάμε καλύτερα από πέρσι»

Newsroom
Κουλιεράκης: «Θα είμαστε διαφορετική ομάδα και θα πάμε καλύτερα από πέρσι»

bet365

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί καλύτερος από πέρσι εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επισημαίνοντας πως οι «ασπρόμαυροι» θα είναι διαφορετικοί όσον αφορά τα στοιχεία τους ως ομάδα.

Ο νεαρός αμυντικός που κόντρα στην Χρόνινγκεν αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της NOVA τα εξής:

Για τους Κρέσπο, Ίνγκασον: «Και οι δύο είναι φοβεροί παίκτες, φοβερές προσωπικότητες με βοήθησαν πάρα πολύ και στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Τώρα είμαστε μαζί με τον Ίνγκι πλέον, μέσα στον αγώνα και εκτός γηπέδου με βοηθάει πάρα πολύ, καθημερινά, μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα από αυτόν».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Να βγάλουμε τώρα μια καλή προετοιμασία, υγιής, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να παραμείνω στην πρώτη ομάδα».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είμαστε μια νεανική ομάδα, πιστεύω θα έχουμε πιο πολλή ενέργεια, πιο πολλή ένταση, πιο πολλά τρεξίματα, θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα και θεωρώ ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι».

Για τον Κωνσταντέλια: «Με τον Κωσταντέλια είμαστε από την Κ15 μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και παίζουμε συμπαίκτες, μαζί στην πρώτη ομάδα, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι. Είμαστε μαζί στην προετοιμασία, είναι πολύ καλός μου φίλος. Και όταν σκοράρει αυτός ή κάνει κάποια καλή ενέργεια είμαι πολύ χαρούμενος εγώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα