Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και επίσημα ο Τσέριν ως το 2026

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και επίσημα ο Τσέριν ως το 2026

Newsroom
Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και επίσημα ο Τσέριν ως το 2026

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την τρίτη φετινή μεταγραφή του, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του 23χρονου Σλοβένου χαφ, Άνταμ Τσέριν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άνταμ Τσέριν στον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος διεθνής Σλοβένος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Νυρεμβέργη έναντι 800.000 ευρώ, είχε υπογράψει για τέσσερα χρόνια με το «τριφύλλι» αποτελώντας την τρίτη μεταγραφή των «πρασίνων» για αυτό το καλοκαίρι μετά τους Γκάνεα και Λοντίγκιν.

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το deal με τον Τσέριν, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας την Τρίτη, όταν το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1999 στην πόλη Ποστόινα της Σλοβενίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ιντρίγια, συνέχισε στη Μπράβο και σε ηλικία 15 ετών τον απέκτησε η Ντομζάλε. Στα 18 του ήταν πια βασικός στη σλοβένικη ομάδα, όπως και στέλεχος της U19 της Σλοβενίας. Η πορεία του στη Ντομζάλε και στις μικρές εθνικές ήταν το εισιτήριό του για το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα τη Γερμανία. Το φθινόπωρο του 2019 η Νυρεμβέργη, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, αγόρασε τον Τσέριν. Όμως οι συνθήκες δεν τον εύνοησαν. Δόθηκε δανεικός για δύο χρόνια στην κροατική Ριέκα. Εκεί έδειξε άμεσα τις ικανότητές του. Έγινε βασικός, συμμετείχε στους ομίλους του Europa League και κέρδισε κλήση στην Εθνική Ανδρών της Σλοβενίας, όπου και καθιερώθηκε.

Καλωσορίζουμε τον Άνταμ στον Παναθηναϊκό!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα