Βόλος: Πήρε τον διεθνή Φινλανδό στόπερ Ζούχα Πίρινεν

Βόλος: Πήρε τον διεθνή Φινλανδό στόπερ Ζούχα Πίρινεν

Newsroom
Βόλος: Πήρε τον διεθνή Φινλανδό στόπερ Ζούχα Πίρινεν

bet365

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τον Βόλο, ο οποίος έκανε δικό του τον έμπειρο διεθνή Φινλανδό στόπερ Ζούχα Πίρινεν που αγωνιζόταν στη σλοβάκικη Τρέντσιν.

Οι μεταγραφικές προσθήκες συνεχίζονται στον Βόλο, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι Βολιώτες εστίαζαν το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της άμυνας, όπου ο στόχος είναι για δύο μεταγραφές και ο ένας εκ των εκλεκτών βρέθηκε.

Ο Βόλος προσέθεσε στο δυναμικό του τον Φινλανδό στόπερ, Ζούχα Πίρινεν, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Σλοβακία με την Τρέντσιν. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 33 συμμετοχές με τη σλοβακική ομάδα. Ο Πίρινεν έφτασε σε συμφωνία με τον Βόλο, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε, ενισχύοντας με εμπειρία την αμυντική γραμμή του Βόλου καθώς πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή με 20 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Φινλανδίας. Μάλιστα σμίγει με συμπατριώτη του στην πόλη της Μαγνησίας καθώς θα αποτελέσει συμπαίκτης του Νικολάι Άλχο.

Ο αριστεροπόδαρος Πίρινεν με ύψος 1,85μ. ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάκα. Στη συνέχεια πήγε στην Τάμπερε Γιουνάιτεντ, επέστρεψε στη Χάκα, έπειτα έπαιξε στις Μιλικόσκι, Ροβανιέμι και Ελσίνκι, ενώ πριν πάρει μεταγραφή για την Τρέντσιν ήταν για ενάμιση χρόνο στη νορβηγική Τρόμσο. Ο Πίρινεν είναι η ένατη μεταγραφική προσθήκη για τον Βόλο το φετινό καλοκαίρι μετά τους Βίκτορ Φερνάντεθ, Οικονομόπουλο, Ταχάτο, Σταμένκοβιτς, Τσέλιο, Αυγερινό, Μεσκίδα και Ντέλετιτς που είχαν ήδη ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Φινλανδού κεντρικού αμυντικού Ζούχα Πίρινεν.

Ο Πίρινεν είναι 19 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Φινλανδίας και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τη φανέλα της Τρένσιν όπου είχε 51 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Πίρινεν ξεκίνησε την καριέρα του στη Φινλανδική Χάκα για να ακολουθήσουν οι Τάμπερε, Μιλικόσκι, Ροβανιέμι, Ελσίνκι και η Νορβηγική Τρόμσο.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Ζούχα Πίρινεν στην οικογένεια της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα