Αθλητικός διευθυντής Νόρκεπινγκ: «Είμαστε σε επαφή με τον Φράνσον»

Αθλητικός διευθυντής Νόρκεπινγκ: «Είμαστε σε επαφή με τον Φράνσον»

Newsroom
Αθλητικός διευθυντής Νόρκεπινγκ: «Είμαστε σε επαφή με τον Φράνσον»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Νόρκεπινγκ, Τόνι Μάρτινσον, ο οποίος είναι και θείος του Αλεξάντερ Φράνσον, μίλησε στη Σουηδία σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για τον μέσο της ΑΕΚ.

Η Νόρκεπινγκ μέσω του Μάρτινσον είχε επιβεβαιώσει πριν εβδομάδες το ενδιαφέρον για τον Αλεξάντερ Φράνσον. Ο 28χρονος μέσος θα τσεκαριστεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα, γι' αυτό και στο όνομά του υπάρχει ένας αστερίσκος αναφορικά με το μέλλον του στην Ένωση.

Ο αθλητικός διευθυντής της Νόρκεπινγκ μίλησε στο Fotbollskanalen και κλήθηκε να απαντήσει και για το αν παραμένει το ενδιαφέρον του σουηδικού συλλόγου για τον Φράνσον.

Ο Μάρτινσον, που είναι και θείος του μέσου της ΑΕΚ, τόνισε ότι παρακολουθεί συνεχώς την υπόθεσή του, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Είναι ξεκάθαρο ότι από τη στιγμή που συνδέομαι με τον Άλε γνωρίζω την κατάστασή του και τι συμβαίνει. Φυσικά και είμαστε σε επαφή και τον παρακολουθώ πως πηγαίνει εκεί. Όλη η ομάδα εκεί ξεκίνησε να περνάει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και ο ίδιος έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα