Ολυμπιακός: Ο Βρσάλικο του ανεβάζει επίπεδο και είναι στις τοπ μεταγραφές για τα ελληνικά δεδομένα (vids)

Ολυμπιακός: Ο Βρσάλικο του ανεβάζει επίπεδο και είναι στις τοπ μεταγραφές για τα ελληνικά δεδομένα (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε υπέρβαση από πλευράς συμβολαίου για να φέρει τον Κροάτη μπακ στην Ελλάδα σε μία κίνηση που σίγουρα του αλλάζει το αγωνιστικό status. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ο Σίμε Βρσάλικο στα 30 του χρόνια προφανώς και είναι τοπ όνομα αλλά και από τις σημαντικότερες μεταγραφές σε ελληνικό επίπεδο. Μία μεταγραφή για την οποία ο Ολυμπιακός έδωσε ένα καθόλου ευκατοφρόνητο ποσό από πλευράς συμβολαίου (2+1 το συμβόλαιό του).

Μία προσθήκη που ανεβάζει για τα καλά το επίπεδο του Ολυμπιακού στη θέση του δεξιού μπακ. Προφανώς και όλα φαίνονται στο γήπεδο, όμως η ποδοσφαιρική... συστατική επιστολή του Σίμε Βρσάλικο τα λέει όλα. Παίκτης με σχεδόν 100 ματς με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και με 52 ματς με την Εθνική Κροατίας. Ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από Serie A, La Liga και Champions League.

Παίκτης με συμμετοχή σε τελικό Μουντιάλ με αντίπαλο τη Γαλλία (το 2018 ενώ μετείχε και στο Μουντιάλ του 2014). Παίκτης με τρομερό παλμαρέ. Με πέντε πρωταθλήματα σε Κροατία και Ισπανία (ένα στην Ισπανία), δύο Κύπελλα και φυσικά ένα Europa League. Ποδοσφαιριστής με μία πορεία ανοδική τα τελευταία χρόνια, έχοντας ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της Ζαντάρ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Προσωπικότητα και αυτό το... κλικ παραπάνω που του έλλειπε σε αυτή τη θέση

Ο Βρσάλικο παρά τους τραυματισμούς του παραμένει ένας ελίτ δεξιός μπακ. Η έλευσή του στον Ολυμπιακό δίνει άλλη οντότητα στη θέση. Ο Κροάτης είναι παίκτης με προσωπικότητα αλλά και ισχυρό κίνητρο. Που έχει και τη φιλοδοξία να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ. Εάν δούμε τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού με Λαλά, Καρμπόβνικ και Ανδρούτσου με τα προηγούμενα δεδομένα η θέση του δεξιού μπακ αναβαθμίζεται για τα καλά στον Ολυμπιακό. Με τον Βρσάλικο αλλά και τον Ισπανό Άβιλα, που έχει δείξει ήδη πολύ καλά στοιχεία ειδικά από τη μέση και μπροστά.

Ο Βρσάλικο δεν είναι απλά ένα δυνατό όνομα. Είναι από τις κορυφαίες μεταγραφές που έχουν γίνει σε εγχώριο επίπεδο και σίγουρα δίνει άλλη ώθηση στον Ολυμπιακό και το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός προκειμένου να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός εννοείται πως θέλει και άλλους... Βρσάλικο σε κομβικές θέσεις. Και άλλους παίκτες με τέτοιο impact και τέτοια δυναμική. Ωστόσο ακόμα και αυτή η κίνηση σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό και εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν θα τον βοηθήσει πολύ τη νέα σεζόν. Και σε μία θέση που... πονούσε για τα καλά αγωνιστικά.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.