Συνάντηση Μπαλτάκου-Ινφαντίνο και «θα στηρίξουμε τη FIFA όπως μας στηρίζει»

Newsroom
Συνάντηση Μπαλτάκου-Ινφαντίνο και «θα στηρίξουμε τη FIFA όπως μας στηρίζει»

bet365

O πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και συζήτησαν θέματα που αφορούν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. ''Θα στηρίξουμε την FIFA όπως μας στηρίζει και αυτή''.

Την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και να γνωριστεί δια ζωσής με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, είχε την Πέμπτη στο Παρίσι ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος μετά από πρόσκληση του Ινφαντίνο.

Η παγκόσμια ομοσπονδία στην ενημέρωσή της ανέφερε τα εξής:

«Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο στο Παρίσι, κατόπιν πρόσκλησής του. Ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε ότι προσβλέπει σε στενή σχέση με τη FIFA: «Ήθελα να πω στον κ. Ινφαντίνο ότι θα συνεργαστούμε με τη FIFA στην Ελλάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε σε ό,τι σχεδιάζει να κάνει παγκοσμίως και θα στηρίξουμε τη FIFA όπως μας υποστηρίζει και αυτή», δήλωσε ο κ. Μπαλτάκος που εξελέγη πρόεδρος στις αρχές Ιουνίου.

Δικηγόρος στο επάγγελμα, ο κ. Μπαλτάκος διαθέτει μακρά ενασχόληση με το ελληνικό ποδόσφαιρο ως νομικός σύμβουλος της Ελληνικής Λίγκας.Πρόσθεσε ότι ήθελε επίσης να ακούσει τις απόψεις του προέδρου της FIFA για το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. «Υπάρχουν κάποια θέματα που ήθελα να συζητήσω μαζί του, το οποίο και έκανα, και επίσης να μου εκθέσει την άποψή του για το ποδόσφαιρο παγκοσμίως, την οποία επίσης είχα την ευκαιρία να ακούσω», είπε ο κ. Μπαλτάκος».

Ο Ινφαντίνο παρέδωσε στον Μπαλτάκο την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Photo credits: FIFA.COM

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα