Άρης: Πηγαίνει Αυστρία ο «ανεβασμένος» Πάπε Σέικ Ντιόπ

Άρης: Πηγαίνει Αυστρία ο «ανεβασμένος» Πάπε Σέικ Ντιόπ

Newsroom
Άρης: Πηγαίνει Αυστρία ο «ανεβασμένος» Πάπε Σέικ Ντιόπ

bet365

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συμφωνία του με τον Άρη ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσει στην Αυστρία για να μπει στο πλάνο των προπονήσεων.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και πλέον αναμένεται να προστεθεί στους παίκτες που ήδη βρίσκονται στην Αυστρία και συμμετέχουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη. Μάλιστα, μιλώντας στην τηλεοπτική πλατφόρμα των «κίτρινων» δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμφωνία του με τους «κίτρινους». «Είμαι γνώστης της ιστορίας του Άρη και το πιο γνωστό κομμάτι του Άρη στην Ευρώπη είναι οι οπαδοί του. Είναι γνωστή στην Ευρώπη η ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο του, αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι ο Άρης έχει αρχίσει και μεγαλώνει πολύ, ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Θόδωρος Καρυπίδης. Το συγκεκριμένο γεγονός μου έδωσε την ώθηση για να έρθω στην ομάδα γιατί θέλω να μεγαλώσω μαζί της και θα έλεγα ότι ήταν μια απόφαση ζωής», είπε.

Σε ερώτηση για τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν δεν έκρυψε ότι ψάχνει την ουσιαστική επιστροφή του στον χώρο. «Θα δείτε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα τα δώσει όλα για να παίξει καλά και να βοηθήσει την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έναν παίκτη ο οποίος έχει μεγάλη όρεξη να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, να παίξει μπάλα και να νιώσει την αγάπη του κόσμου. Θα παίζει σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και θα τα δίνει όλα για την ομάδα, τον κόσμο, τον πρόεδρο… για όλους».

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ μίλησε και για τις πρώτες εντυπώσεις του από το «Κλ. Βικελίδης» αλλά και για τον ευρωπαϊκό στόχο. «Μου αρέσει το κίτρινο μαύρο του γηπέδου και ανυπομονώ να παίξω σ’ αυτό το γήπεδο γιατί βλέποντας βίντεο από τους αγώνες διαπίστωσα το πόσο ταιριάζει η ομάδα με τον κόσμο. Σε ότι αφορά τους στόχους, πρώτα πρέπει να προκριθούμε σους ευρωπαϊκούς αγώνες και θέλουμε να κάνει πορεία Πρωταθλητισμού διεκδικώντας τα πάντα. Υπάρχουν προσδοκίες και βλέπω ότι ο Άρης ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο και είναι κάτι που θέλουμε να συνεχίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα