ΠΑΟΚ: Πρώτη ενδεκάδα της χρονιάς με τέσσερα νέα πρόσωπα

ΠΑΟΚ: Πρώτη ενδεκάδα της χρονιάς με τέσσερα νέα πρόσωπα

ΠΑΟΚ: Πρώτη ενδεκάδα της χρονιάς με τέσσερα νέα πρόσωπα

bet365

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του «Δικεφάλου» κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Οι δύο ενδεκάδες και ο Κοτάρσκι που έμεινε εκτός.

Λίγο πολύ ήταν γνωστές οι δύο ενδεκάδες που θα χρησιμοποιήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ απέναντι στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς (20:00 – Novasports Start), ωστόσο υπάρχει μια αλλαγή και αυτή έχει να κάνει με την παρουσία του Χρήστου Ταλιχμανίδη κάτω από τα δοκάρια, αντί του Ντόμινικ Κοτάρσκι, που προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το αποψινό παιχνίδι.

Στην ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου θα δούμε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Σάστρε στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ράφα Σοάρες στα αριστερά και τους Κάργα, Παναγιώτου ως στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Αουγκούστο (αρχηγός απόψε για τον ΠΑΟΚ) και Ντάντας, τον Φιλίπε Σοάρες μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή, ενώ ενδιαφέρον έχει και το δίδυμο στα δύο άκρα της επίθεσης. Δεξιά ο Λάμπρου, αριστερά ο Κουαλιάτα, ενώ ο Ολιβέιρα θα είναι στην κορυφή.

ΠΑΟΚ-Ενδεκάδα

Στη δεύτερη ομάδα, που θα χρησιμοποιηθεί στο β’ μέρος, ο Ταλιχμανίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Λύρατζη στα δεξιά, τον Τσαούση στα αριστερά και τους Ίνγκασον, Κουλιεράκη στα στόπερ, Τσιγγάρα και Σβαμπ ως δίδυμο των κεντρικών χαφ, με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο οργανωτή, τους Κωνσταντέλια, Ρικάρντο στα άκρα και τον Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός από τον Κοτάρσκι, απών θα είναι ο Βιεϊρίνια, που άρχισε τη φετινή σεζόν με αποθεραπείες και δεν έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων, ο Άντρια Ζίβκοβιτς που μόλις χτες εντάχθηκε στην αποστολή, αλλά και οι Κούρτιτς, Μιχάι (από το μεσημέρι έχει ενσωματωθεί στην αποστολή), Μουργκ και Μπίσεσβαρ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα