Από τον ΟΦΗ στην Κηφισιά ο Νοικοκυράκης

Newsroom
 Από τον ΟΦΗ στην Κηφισιά ο Νοικοκυράκης

bet365

Ο 21χρονος επιθετικός αποτελεί παρελθόν για τους Κρητικούς και θα συνεχίσει στην ομάδα της Super League 2.

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης, καθώς ο 21χρονος επιθετικός θα συνεχίσει στην Κηφισιά. Ο νεαρός στράικερ έγινε το 2017 επαγγελματίας στους Κρητικούς και θα συνεχίσει με μεταγραφή στην ομάδα της Super League 2.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Βαγγέλη Νοικοκυράκη στην ΠΑΕ Κηφισιά.

Ο 20χρονος επιθετικός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και παραμένει ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΟΦΗ σε επίσημο ματς.

Ο Νοικοκυράκης έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ στις 5/5/2018, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας και από τότε φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας συνολικά σε 18 αγώνες.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΟΦΗ στην Επισκοπή.
Βαγγέλη ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας! Αξίζεις τα καλύτερα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα