Άρης: Έρχεται και υπογράφει ο Μπράντλεϊ Μαζικού

Άρης: Έρχεται και υπογράφει ο Μπράντλεϊ Μαζικού

Άρης: Έρχεται και υπογράφει ο Μπράντλεϊ Μαζικού

bet365

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο (29/6) ο Μπράντλεϊ Μαζικού για την επικύρωση της μεταγραφής του στον Άρη καθώς θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Η συμφωνία του Άρη με τον Μπράντλεϊ Μαζικού είναι δεδομένη αρκετές ημέρες τώρα και απομένει να διευθετηθούν οι τυπικές διαδικασίες για την επισημοποίησή της. Αυτή προβλέπει συνεργασία τριών ετών. Ο 26χρονος Κογκολέζος θα είναι αύριο (29/6) στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα τρέξουν οι διαδικασίες για να ταξιδέψει στην Αυστρία ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Ο Μαζικού διαθέτει γαλλικό διαβατήριο καθώς μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Λοριάν («έγραψε» συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα), ακολούθησε η συνεργασία του με τη Σολέ (27 αγώνες) αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στη βουλγαρική ομάδα αγωνίστηκε στην τελευταία τριετία και μάλιστα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με 110 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και 11 ασίστ. Μάλιστα, η ΤΣΣΚΑ του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου αλλά ο ίδιος αρνήθηκε επιζητώντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα