Παναθηναϊκός: Φιλικό με την Λεβερκούζεν στις 17 Ιουλίου

Newsroom
Παναθηναϊκός: Φιλικό με την Λεβερκούζεν στις 17 Ιουλίου

bet365

Την Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός σε φιλικό παιχνίδι στις 17 Ιουλίου στην Αυστρία, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα.

Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ έχει κανονίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ομάδα του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, αφού όπως ανακοίνωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι «πράσινοι» θα κοντραριστούν στις 17 του Ιουλίου με τις «ασπιρίνες», οι οποίες θα βρεθούν στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης για προετοιμασία από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε γήπεδο με φυσικό χόρτο στα περίχωρα της λίμνης Ζελ με ώρα έναρξης στις 16:00. Αυτό θα είναι το ένα από τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός επί αυστριακού εδάφους όπου θα βρεθεί για 14 μέρες (05/07-19/07).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα