Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί γράφουν για τον Ιονίτα της Μπενεβέντο (vid)

Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί γράφουν για τον Ιονίτα της Μπενεβέντο (vid)

bet365

Ο Αρτούρ Ιονίτα της Μπενεβέντο παρουσιάζεται ως ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι.

Ιταλικό δημοσίευμα και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ottopagine.it, αναφέρει πως ο 31χρονος μέσος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπενεβέντο που πρέπει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση αυτή την εποχή στις αποχωρήσεις από το ρόστερ ώστε ν' αδειάσουν θέσεις και να προκύψουν έσοδα.

«Για τον Ιονίτα είναι μια εφικτή επιλογή ο Παναθηναϊκός και ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να καταλήξει στην ελληνική ομάδα» αναφέρει το ιταλικό σενάριο για τον ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο γι' ακόμα έναν χρόνο.

Πρόκειται για διεθνή χαφ με την εθνική ομάδα της Μολδαβίας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζίμπρου Κισινάου της πατρίδας του και το 2009 πήρε μεταγραφή στην Ααράου της Ελβετίας.

Επί ιταλικού εδάφους βρίσκεται από το 2014, όταν η Ελλάς Βερόνα τον είχε εμπιστευθεί και τον έκανε δικό της με ελεύθερη μεταγραφή. Η Κάλιαρι δυο χρόνια αργότερα τον επέλεξε για το χώρο του κέντρου, μέχρι να καταλήξει ο Ιονίτα στην Μπενεβέντο από το 2020 μέχρι τώρα...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα