Βόλος: «Πρώτη» με προσδοκίες για τη νέα σεζόν

Βόλος: «Πρώτη» με προσδοκίες για τη νέα σεζόν

Newsroom
Βόλος: «Πρώτη» με προσδοκίες για τη νέα σεζόν

bet365

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ξεκίνησε ο Βόλος το απόγευμα της Δευτέρας στο Πανθεσσαλικό με τον πήχη να μπαίνει και φέτος ψηλά.

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν είχε ο Βόλος το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι προσδοκίες για άλλη μια σεζόν είναι μεγάλες στο στρατόπεδο της ομάδας της Μαγνησίας. Το «παρών» έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Ο Αχιλλέας Μπέος στην ομιλία του προς τους φίλους της ομάδας προανήγγειλε την απόκτηση τουλάχιστον ακόμα πέντε ποδοσφαιριστών.

Ήδη έχουν προστεθεί στο ρόστερ οι Βίκτορ Φερνάντεθ, Οικονομόπουλος, Ταχάτος, Σταμένκοβιτς, Μεσκίδα, Τσέλιος και Αυγερινός, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους Βολιώτες.

Από την «πρώτη» απουσίαζαν οι Αλχο και Σιέλης, οι οποίοι λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές ομάδες πήραν κάποιες ημέρες επιπλέον άδεια.

Βόλος

Βόλος

Βόλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα