Ιωνικός: «Μπαμ» με Μεντόσα

Ιωνικός: «Μπαμ» με Μεντόσα

bet365

Ο Ιωνικός κάνει το μπαμ με τον Μεντόσα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Αργεντινός αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προτείνει η ομάδα της Νίκαιας. Ανακοινώθηκε από τους «μπλε» ο Περλέσι.

Ο Χαβιέρ Μεντόσα θα είναι η υπέρβαση του καλοκαιριού για τον Ιωνικό, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να φτάνει σήμερα στην Αθήνα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού, μέτρησε πέρυσι με τα «καναρίνια» 29 συμμετοχές με 5 γκολ και 5 ασίστ και χωρίς αμφιβολία ήταν από τους διακριθέντες της περσινής Super League.

Μάλιστα, η οικογένεια Τσιριγώτη για να τον πείσει να ντυθεί στα μπλε του προσφέρουν συμβόλαιο που ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ το χρόνο.

Αφού περάσει τα εργομετρικά σήμερα το απόγευμα, στη συνέχεια θα πέσουν οι υπογραφές και μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί.

Επίσημα στον Ιωνικό ο Περλέσι

Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε και τον 19χρονο τερματοφύλακα Περλέσι. για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αρμάντο Περλέσι, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Αρμάντο είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αλβανία. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα των Τρικάλων, όντας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν. Έγραψε 14 συμμετοχές, όλες ως βασικός στην Super League 2 και μαγνήτισε το βλέμμα αρκετών συλλόγων με τις εμφανίσεις του. Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί στην αλβανική Τέουτα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αρμάντο Περλέσι προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, το επιτελείο και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλέψω σκληρά για να ανταμείψω την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου».

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Αρμάντο Περλέσι και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα