«Ο Χατζισαφί θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ παρά το ενδιαφέρον από το Ιράν»

«Ο Χατζισαφί θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ παρά το ενδιαφέρον από το Ιράν»

Newsroom
«Ο Χατζισαφί θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ παρά το ενδιαφέρον από το Ιράν»

bet365

Αρκετές φέρονται να είναι οι ενδιαφερόμενες ομάδες από τη χώρα του για τον Εχσάν Χατζισαφί, αλλά και στο Ιράν αντιλαμβάνονται πως η πρόθεση του παίκτη είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ακόμα και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Εχσάν Χατζισαφί «έπαιζε» αρκετά συχνά ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος ιρανικών ομάδων. Όσο πλησιάζαμε προς τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που διανύουμε, τα δημοσιεύματα για τον 32χρονο Ιρανό μπακ-χαφ της ΑΕΚ που τον συνέδεαν με συλλόγους της πατρίδας του πύκνωναν.

Ο ίδιος βέβαια με προσωπική του δήλωση είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως το μυαλό του είναι συγκεντρωμένο στην ΑΕΚ και μόνο, δηλώνοντας άγνοια σχετικά με όσα ακούγονταν. «Δεν γνωρίζω το παραμικρό σε σχέση με όλα όσα γράφονται περί μεταγραφικού ενδιαφέροντος για εμένα από ομάδες της πατρίδας μου. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στην ΑΕΚ και στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις», είχε τονίσει. Τελευταία, εκτός των ιρανικών ομάδων, και η τουρκική Σάμσουνσπορ είχε γραφτεί πως ενδιαφέρεται για τον Χατζισαφί. Ωστόσο, μέχρι σήμερα καμία κρούση δεν είχε έρθει στην ΑΕΚ, με τον παίκτη να δεσμεύεται για ακόμα ένα χρόνο με συμβόλαιο στους κιτρινόμαυρους.

Πλέον και από το Ιράν φαίνεται πως κατανοούν πως έχει ακριβώς η κατάσταση καθώς υπογραμμίζουν πως παρά το μεγάλο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της χώρας για τον Χατζισαφί, ο έμπειρος διεθνής ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στην Ένωση και την επόμενη σεζόν. Όπως αναφέρουν, ο Χατζισαφί είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ και έχοντας μπροστά του και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική ομάδα του Ιράν, οι πιθανότητες να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι είναι μηδαμινές.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα