Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη-Φούλαμ και πίεση του Καμαρά για την αποχώρησή του

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη-Φούλαμ και πίεση του Καμαρά για την αποχώρησή του

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ταξίδεψε εκτάκτως στο Λονδίνο όπου συναντήθηκε τόσο με τη Φούλαμ όσο και με τον ατζέντη του Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς ο Μαυριτανός φορ πιέζει για τη αποχώρησή του από τον Αρη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη όπου πέραν της πρότασης που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, στην Αλκμήνης έχουν φτάσει προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Χθες (22/6), ο Θόδωρος Καρυπίδης ταξίδεψε εκτάκτως στο Λονδίνο όπου συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Φούλαμ – οι «κίτρινοι» αγόρασαν τα δικαιώματα του παίκτη από τον αγγλικό σύλλογο και υπάρχει ένα υπόλοιπο της τάξεως των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ από τη συνολική συμφωνία των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ – κυρίως όμως με τον ατζέντη του Μαυριτανού επιθετικού.

Στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης μεταφέρθηκε η επιθυμία του παίκτη για την αποχώρησή του από την ομάδα και σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς, ο Καμαρά πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι ενδείξεις οδηγούν στην εκτίμηση ότι είναι θέμα χρόνου το διαζύγιο του Άρη με τον ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του καθώς στον Άρη υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους προτάσεις από ομάδες για την πώληση του παίκτη.

Αν ο Καμαρά αποχωρήσει από τους «κίτρινους» ουσιαστικά θα πρόκειται για την 3η αποχώρηση παίκτη μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας καθώς συμβόλαιο είχαν και οι Λούκας Σάσα, Μπαντού Ντιαγέ οι οποίοι ζήτησαν να φύγουν και λύθηκαν τα συμβόλαιά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα