ΠΑΟΚ: Μπαράζ αφίξεων και υπογραφών με Ντάντας, Κοτάρσκι, Κάργα και Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Μπαράζ αφίξεων και υπογραφών με Ντάντας, Κοτάρσκι, Κάργα και Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Μπαράζ αφίξεων και υπογραφών με Ντάντας, Κοτάρσκι, Κάργα και Σβαμπ

bet365

Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για να κλείσει τέσσερα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα μέσα στις επόμενες 48ώρες! Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Ντάντας, ακολουθεί ο Κοτάρσκι, υπογράφουν Κάργας και Σβαμπ!

Στο… κόκκινο τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ!

Με αφίξεις, συμφωνίες, υπογραφές, ανακοινώσεις. Όλα αυτά στο πιο… καυτό 48ωρο που έχουν μπροστά τους οι «ασπρόμαυροι» που «πατάνε γκάζι» για να κλείσουν τέσσερις υποθέσεις και να γεμίσει το ρόστερ της ομάδας.

Οι συντονισμένες κινήσεις του Ζοσέ Μπότο φέρνουν τον Τιάγκο Ντάντας το απόγευμα της Πέμπτης (23/6) στη Θεσσαλονίκη. Για τον 21χρονο Πορτογάλο μέσο υπάρχει καταρχήν συμφωνία με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του, ωστόσο απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία.

Ο Στέφαν Σβαμπ που έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ για το νέο διετές συμβόλαιο θα υπογράψει αύριο και θα ανακοινωθεί επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Γεμάτη από αφίξεις θα είναι και η Παρασκευή (24/6), καθώς αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο Ντομινίκ Κοτάρσκι προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από την Γκόριτσα, ενώ την ίδια μέρα θα τελειώσει και η μεταγραφή του Γιάννη Κάργα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα