Ίνγκασον: «Κάτι καινούργιο φτιάχνουμε στον ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά» (vid)

Ίνγκασον: «Κάτι καινούργιο φτιάχνουμε στον ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά» (vid)

Ίνγκασον: «Κάτι καινούργιο φτιάχνουμε στον ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά» (vid)

bet365

O Ίνγκι Ίνγκασον υποσχέθηκε σκληρή δουλειά στο διάστημα της προετοιμασίας προκειμένου οι παίκτες του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με την πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται το απόγευμα της Τρίτης (21/6) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Για τον Ίνγκι Ίνγκασον κάθε νέο ξεκίνημα είναι μια νέα αρχή και όπως είπε μιλώντας στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV «είναι κάτι καινούργιο αυτό που αρχίσαμε να δουλεύουμε».

Πιο αναλυτικά ο Ισλανδός στόπερ είπε:

Για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν:

«Ήταν δύσκολη η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, λόγω ζέστη, ήταν όμως μια καλή προπόνηση. Ήταν ωραίο που βρεθήκαμε ξανά με τα παιδιά, γνωρίσαμε τους καινούργιους παίκτες. Τώρα εστιάζουμε στην προετοιμασία που έχουμε μπροστά μας. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα σιγουρευτούμε πως είμαστε έτοιμοι.

Για το αν νιώθει ότι φτιάχνεται κάτι καινούργιο για τη νέα χρονιά:

«Είναι κάτι καινούργιο. Όταν φεύγεις μακριά, ξεκουράζεται το μυαλό και επιστρέφεις, βλέπεις παλιά και νέα πρόσωπα, σημαίνει πως ξεκινάει η νέα σεζόν. Κοιτάμε μπροστά. Θα πιέσουμε αυτή την εβδομάδα και μετά θα πάμε στην Ολλανδία. Θα είναι ωραία.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα