Ολυμπιακός: Το «διαμαντάκι» Κεϊτά που μπορεί να αποδειχθεί σούπερ εσωτερική μεταγραφή (vid)

Ολυμπιακός: Το «διαμαντάκι» Κεϊτά που μπορεί να αποδειχθεί σούπερ εσωτερική μεταγραφή (vid)

Ολυμπιακός: Το «διαμαντάκι» Κεϊτά που μπορεί να αποδειχθεί σούπερ εσωτερική μεταγραφή (vid)

bet365

Ο Ντιμπί Κεϊτά μετά από αναμονή μηνών θα κάνει την πρώτη του κανονική προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό!

Ο νεαρός Ντιμπί Κεϊτά είχε την ατυχία να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να χρειαστεί ακόμα και επέμβαση στο πρώτο διάστημά του που είχε κλείσει στον Ολυμπιακό. Ως εκ τούτου υποχρεώθηκε να μείνει για καιρό εκτός και να μην μπορεί να αποδώσει αυτά που είχε τη δυνατότητα - αλλά και ήθελε να δείξει γενικά - και ούτε να μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο.

Ο ίδιος ο Κεϊτά όλον αυτόν τον καιρό όμως δούλευε σκληρά και με τον Ολυμπιακό να έχει σταθεί στο πλευρό του με κάθε τρόπο και σε ότι χρειάστηκε. Γεννηθείς το 2003 στο Τολέδο αλλά με ρίζες και καταβολές από το Μάλι ο Κεϊτά είναι κυρίως winger. Ο Ντιμπί Κεϊτά έχοντας υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό είναι επιθετικό πασπαρτού που πιστεύουν πολύ στον Πρωταθλητή Ελλάδας. Αρκεί να θυμηθούμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης από το deal παραχώρησής του κράτησε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Κεϊτά θεωρείται και είναι ένα ποδοσφαιρικό project που μπορεί να δώσει πολλά σε σκοράρισμα και ασίστ στον Ολυμπιακό και θα δοκιμαστεί σε επίπεδο πρώτης ομάδας στη βασική προετοιμασία. Εάν δείξει τα ανάλογα δείγματα μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί μία ιδανική εσωτερική μεταγραφή, δίνοντας λύσεις και για την α' ομάδα αλλά και για τη 2η.

Ο Ντιμπί Κεϊτά είναι γεννημένος στις 8 Ιουλίου 2003 και έχει ύψος 1.81. Γεννήθηκε στο Τολέδο της Ισπανίας και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Από τη Ράγιο Βαγιεκάνο μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, το 2016. Εκεί ανήκε προτού βρεθεί στον Ολυμπιακό, έχοντας φτάσει στην U19 και έχοντας περάσει απ' όλα τα ηλικιακά της τμήματα από την ηλικία του και μετά. Στον Ολυμπιακό όπου απομένει βέβαια και η λεπτομέρεια του τι νούμερο φανέλας θα πάρει. Ο Κεϊτά έχει χαρακτηριστικά που λείπουν από την Ελλάδα γενικά. Είναι γρήγορος, έχει έκρηξη στα πρώτα μέτρα που κάνει, είναι ικανός στο ένας εναντίον ενός και είναι βέβαια αριστεροπόδαρος.

Αυτοί που τον ξέρουν καλά ή έστω τον γνώριζαν από την Ισπανία είχαν μεταφέρει σχετικά στο Gazzetta όταν είχε πρωτοκλείσει στον Ολυμπιακό πως πρόκειται ένα ιδιαίτερο παιδί από την άποψη πως «χρειάζεται να τον αγκαλιάσει η ομάδα. Θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και σίγουρα χρειάζεται και θέλει χρόνο προσαρμογής.

Στην καλή του μέρα μπορεί να πάρει μόνος του ένα ματς». Το 2018 τα ισπανικά Media έκαναν λόγο για το νέο μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης και για έναν από τους πλέον υποσχόμενους παίκτες της γενιάς του. Ένα τέρμα που σημείωσε τον Νοέμβριο του 2018 με τους «Μερένγκες» είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούσαν για εκείνον με πολύ καλά λόγια. Η συνέχεια βέβαια - τότε - στη Ρεάλ δεν ήταν αυτή που περίμενε αλλά τώρα έχει την ευκαιρία να κάνει το νέο μεγάλο ποδοσφαιρικό του ξεπέταγμα μέσα από τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα