Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιμπί Κεϊτά

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιμπί Κεϊτά

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιμπί Κεϊτά

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου εξτρέμ, Ντιμπί Κεϊτά, ο οποίος υπέγραψε ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντιμπί Κεϊτά είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν το deal με τη Ρεάλ για την απόκτηση του 18χρονου εξτρέμ, ο οποίος ήρθε ως ελεύθερος αλλά οι «Μερένγκες» διατήρησαν ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2026 είναι πλέον ο Ντιμπί Κεϊτά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 2003 στο Τολέδο της Ισπανίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά από ένα χρόνο παραμονής του εκεί μετακόμισε στη συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός μέσος με καταγωγή από το Μάλι έφτασε μέχρι την Κ19 της «Βασίλισσας» και πλέον θα φοράει τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας».

Το who is who του Κεϊτά

Ο Ντιμπί Κεϊτά είναι γεννημένος στις 8 Ιουλίου 2003 και έχει ύψος 1.81. Γεννήθηκε στο Τολέδο της Ισπανίας και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Από τη Ράγιο Βαγιεκάνο μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, το 2016. Εκεί ανήκε μέχρι και σήμερα, έχοντας φτάσει στην U19. Το 2018 τα ισπανικά media μιλούσαν για το νέο μεγάλο αστέρι της Ρεάλ και για έναν από τους πιο υποσχόμενους παίκτες της γενιάς του. Ένα γκολ που σημείωσε τον Νοέμβριο του 2018 με τους «Μερένγκες» είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούσαν γ' αυτόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα