ΠΑΟΚ: Καμία πρόταση για Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Καμία πρόταση για Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Καμία πρόταση για Αουγκούστο

bet365

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε σχετικά με το μέλλον του Ντάγκλας Αουγκούστο, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στη Μικράς Ασίας για τον Βραζιλιάνο χαφ του ΠΑΟΚ.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο πρέπει πρώτα να φέρει πρόταση και στη συνέχεια να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο πώλησής του. Αυτή την στιγμή πρόταση δεν υπάρχει στα γραφεία της Μικράς Ασίας για τον Βραζιλιάνο χαφ του «Δικεφάλου».

Ο «Δικέφαλος» δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης κάποιων ποδοσφαιριστών, είναι κάτι που αποτελεί στόχευση του Ζοσέ Μπότο και της ιδιοκτησίας, βάσει του στρατηγικού πλάνου που υπάρχει για τα επόμενα χρόνια.

Στο ρόστερ υπάρχει μια κατηγορία παικτών, που υπό προϋποθέσεις θα παραχωρούσε, όπως πχ. ο Αντόνιο Τσόλακ, ο Λούκας Τέιλορ, ο Τόμας Μουργκ, ο Ενέα Μιχάι κι ο Λέο Ζαμπά. Η λίστα είναι ανοικτή και μπορεί να συμπεριλάβει κι άλλα ονόματα, όπως πχ. του Ντάγκλας Αουγκούστο.

Για τον Βραζιλιάνο μέσο, που λέγεται ότι έφερε πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, έχει οριστεί μια συγκεκριμένη τιμή πώλησης, με επταψήφιο νούμερο, βάσει των χρημάτων που έδωσε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει πριν από τρία χρόνια.

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν μπας και εμφανιστούν ενδιαφερόμενες ομάδες για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Ειδικά, αν έχεις υπογεγραμμένα συμβόλαια.

Ο Αουγκούστο μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου και το τελευταίο διάστημα εμφανίζει τάσεις φυγής, ωστόσο προς τον παρόν δεν έχει φέρει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία της Μικράς Ασίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα