Super League: Την Παρασκευή η εκλογή νέου προέδρου

Newsroom
Super League: Την Παρασκευή η εκλογή νέου προέδρου

bet365

Την Παρασκευή αναμένεται να ψηφιστεί ο νέος πρόεδρος της Super League, ενώ θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν την κλήρωση για τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Μποροβήλος αναμένεται να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου και οι ομάδες θα εκλέξουν νέο πρόεδρο και αντιπρόεδρο.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου της Λαμίας έχει εκφράσει την επιθυμία να διαδεχθεί τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης και είναι το απόλυτο φαβορί.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 24/6/2022, στις 15.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.

2/ Σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου (και λοιπών συνοδευτικών συμβάσεων) για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24.

3/ Θέματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου – παράταση ισχύος της αρμοδιότητας διαχείρισης του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Συστήματος Εισιτηρίων (άρθρο 41Γ παρ. 6.β. του Ν.2725/1999) από το Συνεταιρισμό.

4/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 26-30 του Κώδικα Δεοντολογίας.

5/ Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.

6/ Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα