Μπαλτάκος: «Η εισήγηση για τον Κλάτενμπεργκ, αρνητική ή θετική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι 15/7»

Δημήτρης Τομαράς
Μπαλτάκος: «Η εισήγηση για τον Κλάτενμπεργκ, αρνητική ή θετική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι 15/7»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τοποθετήθηκε για το θέμα Κλάτενμπεργκ και για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις με το συμβόλαιό του.

Σχετικά με την διαιτησία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ο πρόεδρος της ΕΠΟ προέβη σε σχετική ενημέρωση προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας. Ο Τάκης Μπαλτάκος επισήμανε σχετικά: «Το συμβόλαιο του κ. Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30/7. Σύμφωνα με το άρθρο 53 του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. για την ανανέωση του συμβολαίου του απαιτείται θετική εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η εισήγηση αυτή, θετική ή αρνητική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι τις 15/7.

Εν των μεταξύ, η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με τη FIFA και τη UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία - ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7».

Επίσης ως προς τις αποφάσεις της Ε.Ε. ανακοινώθηκαν τα εξής:

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Όρισε ως εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας στην Super League1 το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Γιώργο Χατζησαρόγλου. Ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο τη σύμβαση με τον Βασίλη Χατζηπαναγή που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ομοσπονδία ως πρεσβευτής της σε θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα