Άρης: Η συμφωνία για Καμάτσο και η «σφήνα» της Μπέρνλι

Άρης: Η συμφωνία για Καμάτσο και η «σφήνα» της Μπέρνλι

Newsroom
Άρης: Η συμφωνία για Καμάτσο και η «σφήνα» της Μπέρνλι

bet365

Οι Πορτογάλοι σημειώνουν ότι Άρης και Σπόρτιγκ συμφώνησαν σε όλα για τον δανεισμό του Ραφαέλ Καμάτσο, στέκονται όμως και στη «σφήνα» της Μπέρνλι καθώς το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας απασχολεί τον 22χρονο winger.

Δημοσίευμα της πορτογαλικής «maisfutebol» αφήνει ανοιχτό το σενάριο δανεισμού του Ραφαέλ Καμάτσο από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας στον Άρη. Για την ακρίβεια αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα καθώς κατέληξαν και στο ποσό των 3.000.000 ευρώ για τη ρήτρα αγοράς. Η ομάδα της Λισαβόνας προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις απόσβεσης της επένδυσης που είχε κάνει το 2019 όταν είχε αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από τη Λίβερπουλ έναντι 5.6 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο οι «κίτρινοι» δεν δέχθηκαν να μπει τόσο υψηλή ρήτρα. Τελικώς, οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν… στη μέση.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή εξέφρασε η Μπέρνλι.

«Ο Ραφαέλ Καμάτσο προτιμά να περιμένει μετά το άκουσμα του ενδιαφέροντος της Μπέρνλι. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί αυτή τη σεζόν υποβιβάστηκε στην Championship της Αγγλίας», αναφέρει και καταλήγει. «Πάντως η πιο ασφαλής σκέψη για το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του παίκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα