Ολυμπιακός: Η πλευρά του Ονιεκούρου υποστηρίζει πως ο παίκτης έχει κρούσεις από την Τουρκία

Ολυμπιακός: Η πλευρά του Ονιεκούρου υποστηρίζει πως ο παίκτης έχει κρούσεις από την Τουρκία

Ολυμπιακός: Η πλευρά του Ονιεκούρου υποστηρίζει πως ο παίκτης έχει κρούσεις από την Τουρκία

bet365

Ο Ονιεκούρου όπως όλα δείχνουν θα βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό στην Τουρκία, απ' όπου έχει ήδη κρούσεις, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πλευρά του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία στιγμή όπου έχει ανοιχτά τα βασικά του μεταγραφικά μέτωπα, έχοντας δρομολογήσει την ενίσχυσή του στο δεξί άκρο της άμυνας, στα άκρα της επίθεσης και ενώ συζητάει και με τουλάχιστον δύο μεσοεπιθετικούς (υπάρχει πληροφορία για Βραζιλιάνο επιτελικό χαφ που έχει εντοπιστεί για να κλείσει). Κοινώς αναμένονται σύντομα μεταγραφικές εξελίξεις με την απαιτούμενη ενίσχυση. Και όλα αυτά ενώ ο Ολυμπιακός ασχολείται για να κλείσει και υποθέσεις με πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες όπως ο 19χρονος Αλίγιαγκιτς.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και το σκέλος των αποχωρήσεων. Τώρα σε σχέση με τον Χένρι Ονιεκούρου ο μάνατζέρ του Γουίλιαμ Ντ' Αβιλά και γενικά το περιβάλλον του παίκτη έδωσε το στίγμα σε τοποθετήσεις που φιλοξενούνται στον τουρκικό Τύπο. «Ο παίκτης θα φύγει από τον Ολυμπιακό και θέλει να γυρίσει στην Τουρκία», επισημαίνει ο Ντ' Αβιλά που σημείωσε πως υπάρχουν κρούσεις και επαφές με πολλές ομάδες στην Τουρκία.

Θύμισε το πέρασμα του παίκτη από τη Γαλατά και ότι εάν δεν είχε ένα θέμα με Covid-19 θα είχε ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία. Το ζητούμενο για τον παίκτη σύμφωνα με τον Ντ' Αβιλά είναι να γυρίσει στην Κωνσταντινούπολη. Με βάση όλα αυτά τα στοιχεία τα πάντα συνεχίζουν να συγκλίνουν σε αποχώρηση του παίκτη για να γυρίσει στην Τουρκία ακόμα και με τη φόρμουλα του δανεισμού (διότι δεν θα είναι εύκολο και απλό να έρθει κρούση στα 5 εκατ. ευρώ, που θα ήθελε ο Ολυμπιακός καθώς τόσα δαπάνησε για τον παίκτη σε επίπεδο αγοράς από τη Μονακό). Για τον Ονιεκούρου φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από Μπεσίκτας, Γαλατά, Τράμπζονσπορ και Άδανασπορ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα