Ολυμπιακός: Έχει πέσει στο τραπέζι και ο δανεισμός για Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Έχει πέσει στο τραπέζι και ο δανεισμός για Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Έχει πέσει στο τραπέζι και ο δανεισμός για Ονιεκούρου

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει εκτός της εξίσωσης του ρόστερ παίκτες όπως ο Χένρι Ονιεκούρου με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι μία από τις περιπτώσεις των... φευγάτων παικτών για τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά ο διεθνής Νιγηριανός με ένα κόστος 5 εκατ. ευρώ (η αγορά) και με συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ (ανά χρονιά προφανώς) δεν είναι απλό και εύκολο να παραχωρηθεί με πώληση. Ενδιαφερόμενοι υπάρχουν (όπως η Γαλατασαράϊ και γενικά η βασική ζήτηση του διεθνούς winger είναι στην Τουρκία), ωστόσο η πώληση του παίκτη θα πρέπει να γίνει με τους όρους του Ολυμπιακού και με ένα ποσό τουλάχιστον κοντά στα όσα έχει δαπανήσει.

Έτσι επί τάπητος τέθηκε και το σενάριο / ενδεχόμενο του δανεισμού. Να δοθεί δανεικός ο παίκτης και να μπει μία όσο το δυνατόν πιο καλή ρήτρα. Μία όσο το δυνατόν πιο υψηλή ρήτρα. Κάτι δηλαδή που μοιάζει και είναι πιο εφικτό. Ο 25χρονος Ονιεκούρου έχει συμβόλαιο έως το 2025 και πέρυσι είχε 27 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα