Ολυμπιακός: Ανοιχτό να μην βρεθεί καν στην προετοιμασία ο Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Ανοιχτό να μην βρεθεί καν στην προετοιμασία ο Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Ανοιχτό να μην βρεθεί καν στην προετοιμασία ο Ονιεκούρου

bet365

Ο Νιγηριανός διεθνής εξτρέμ παραμένει σε mood εξόδου από την ομάδα του Ολυμπιακού και οι εξελίξεις αναμένονται προσεχώς.

Η πρόθεση του Ολυμπιακού σε αυτή τη φάση είναι να απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιο του Χένρι Ονιεκούρου αλλά αυτό δεν θα γίνει έτσι απλά.

Είναι μία περίπτωση / υπόθεση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Υπό αυτή την έννοια πάντως παραμένει ανοιχτό ο Νιγηριανός διεθνής παίκτης να μην λάβει καν μέρος στην προσεχή προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός αρχίζει προετοιμασία στις 14 Ιουνίου στον Ρέντη και μετά θα μεταβεί σε δύο διαφορετικές περιοχές στην Αυστρία για προπονήσεις και φιλικά.

Το βασικό ενδιαφέρον για τον Ονιεκούρου εξακολουθεί να προέρχεται από την Τουρκία. Ο Ολυμπιακός ιδανικά θα ήθελε μία πώληση με ένα ποσό ίδιο με αυτό που έδωσε για τον παίκτη (σχεδόν 5 εκατ. ευρώ και ενώ ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ως μεταγραφή τη χρονιά που μας πέρασε στην Ελλάδα).

Ο 25χρονος Ονιεκούρου είχε πέρυσι 27 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ και είχε βρεθεί πρόσφατα στο... κάδρο της Γαλατασαράϊ. Ο δε Ονιεκούρου είναι ενδεχομένως και η μοναδική περίπτωση παίκτη, που έχει αποδοκιμαστεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη στη χρονιά που μας πέρασε, παρότι πήρε ουκ ολίγες ευκαιρίες με τους Πρωταθλητές.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα