Λαμία VS Βέροια, η ώρα της αλήθειας

Newsroom
Λαμία VS Βέροια, η ώρα της αλήθειας

bet365

Στο «Αθανάσιος Διάκος» θα διεξαχθεί απόψε το δεύτερο μπαράζ που θα κρίνει το όνομα της 14ης ομάδας που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τη Λαμία και τη Βέροια που θα συγκρουστούν απόψε (20:00, Cosmote TV) στο «Αθανάσιος Διάκος» και μία εκ των δύο θα είναι η 14η ομάδα που θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στη Super League Interwetten.

Το 2-1 που κέρδισε πριν από μερικές ημέρες η πρώτη στην Ημαθία την καθιστά, και εύλογα, ως το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού, αφού ας μην ξεχνάμε πως στη σειρά βρίσκεται σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.

Αρα για να «σωθούν» οι γηπεδούχοι τους αρκεί να δεχθούν μέχρι ένα τέρμα (ανεξαρτήτως αποτελέσματος), ενώ οι φιλοξενούμενοι για να έχουν ελπίδες ανόδου θα πρέπει να βρουν μίνιμουμ δύο φορές δίχτυα και... βλέπουμε. Αυτόματα γίνεται ξεκάθαρο πως η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο, ενώ τόσο ο Ιταλός τεχνικός όσο και ο Παύλος Δερμιτζάκης που βρίσκεται στον πάγκο της «βασίλισσας» δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα (η αποστολή του πρώτου εδώ, του δεύτερου εδώ).

*Βέροια VS Λαμία και... όποιος αντέξει

Η Λαμία δεν αναμένεται να αποχωριστεί το 3-5-2 που αρέσκεται να χρησιμοποιεί ο προπονητής της, όμως σε σχέση με το πρώτο ματς ο Νούνιες «παίζει» να πάρει φανέλα βασικού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Προβυδάκης.

Ετσι η πιθανή της ενδεκάδα απαρτίζεται από τον Σαράνοφ στο τέρμα, τους Τζανετόπουλο, Αντέτζο, Σιμόν στα στόπερ, τον Σαραμαντά στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Προβυδάκη στο δεξιό (υπάρχει το «σενάριο» στα μπακ ο Μαρτίνεθ να πάει αριστερά και ο Σαραμαντάς με ανάποδο πόδι να παίξει δεξιά), τους Μπεχαράνο, Τζανδάρη, Νούνιες στον άξονα και τους Καραμάνο, Μανούσο στα φορ.

*Τι συνέβη στα προηγούμενα μπαράζ του 13ου της Super League με τον 2ο της Super League 2 (vids)

Η Βέροια από την πλευρά της θα πορευτεί, όπως όλα δείχνουν, σε ακόμη ένα παιχνίδι με το 4-4-2 που έχει καθιερώσει ο προπονητής της και με αυτό στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Ομιλο της Super League 2. Η εκ νέου απουσία του Βελλίδη θα φέρει ξανά τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, στην άμυνα αναμένονται οι Μπουκουβάλας, Δημόπουλος, Μαραγκός, Πεταυράκης από δεξιά προς τα αριστερά, στον άξονα οι Γαβρηιλίδης, Κάτσε, στα άκρα οι Μούργος, Φοφανά, ενώ ο Γιακουμάκης θα βρίσκεται κοντά στο «9άρι» Πασά. Πάντως δεν θα είναι έκπληξη αν ο Κάτσε περάσει αριστερά αντί του Φοφανά και ο Οικονόμου βρεθεί στο «8» (θέση στα στόπερ διεκδικεί και ο Σκόνδρας).

Ρέφερι του «τελικού» θα είναι ο Τόμας Μπόγκναρ από την Ουγγαρία που διεύθυνε πρόσφατα το ματς της Εθνικής μας με την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό (3-0), αλλά και τα φετινά ντέρμπι της Super League ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0, Αρης-Παναθηναϊκός 0-0 για την κανονική διάρκεια και τα play offs αντίστοιχα. Ευρύτερα ο 44χρονος διαιτητής «ξέρει» πολύ από Ελλάδα, αφού στο παρελθόν ήταν «άρχοντας» και σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (20/12/20), αλλά και σε από μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (με Αντβέρπ πέρσι 2-1 και Σλόβαν Λίμπερετς 2-1 το 2016 αντίστοιχα).

*Βέροια και Λαμία θα παίξουν και για τα επταπλάσια έσοδα

Την ίδια στγμή στο «πόδι» είναι και οι φίλοι των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι όρισαν γενική είσοδο πέντε ευρώ, ενώ όλοι οι μαθητές (γεννημένοι από το 2004 και μετά) θα μπορούν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο, όπου μεταξύ άλλων θα βρίσκεται και ο Πίτι. Ο μέχρι και πριν από μερικούς μήνες τεχνικός διευθυντής του club ήρθε από την Ισπανία στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο ματς και με σκοπό να βρεθεί στο πλευρό της Λαμίας.

Στη Βέροια από την πλευρά τους δεν θα είναι μόνοι στον αγώνα-μια κατηγορία, αφού έχει προβλεφθεί όσοι επιθυμούν να μεταβούν δωρεάν με πούλμαν που έχουν ναυλωθεί ειδικά για αυτό το σκοπό και υπολογίζεται πως θα έχουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες. Ευρύτερα η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το «Αθανάσιος Διάκος» θα γεμίσει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα