Παναθηναϊκός: «Ο Μπλάνκο θα συνεχίσει σε ομάδα εκτός Αργεντινής»

Παναθηναϊκός: «Ο Μπλάνκο θα συνεχίσει σε ομάδα εκτός Αργεντινής»

Παναθηναϊκός: «Ο Μπλάνκο θα συνεχίσει σε ομάδα εκτός Αργεντινής»

bet365

Ο ατζέντης του Ντομίνγκο Μπλάνκο έβαλε τέλος στις φήμες για την Μπόκα και ξεκαθάρισε πως ο 27χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Αργεντινής, με τον Παναθηναϊκό να καραδοκεί για την απόκτησή του.

Το σίριαλ για το μέλλον του Ντομίνγκο Μπλάνκο καλά κρατεί, με τον Παναθηναϊκό να έχει πάντα ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του την συμφωνία με τον Αργεντινό μέσο. Το «τριφύλλι» προσπαθεί να ρίξει τις υπερβολικές απαιτήσεις των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή που αγγίζουν το 1.5 εκατομμύριο ευρώ και για πρώτη φορά υπήρξε τοποθέτηση του ατζέντη του, Ουριέλ Πέρεζ στο TyC Sports τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Δεν θα παίξει σε κανέναν αργεντίνικο σύλλογο, ο Μπλάνκο έχει προτάσεις από το εξωτερικό και θα επιλέξει μία από αυτές παρά την φημολογία» ήταν το σχόλιο του Πέρεζ που ήρθε να ακολουθήσει τα σενάρια για άμεση εμπλοκή της Μπόκα στην υπόθεση του παίκτη. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, ο διεθνής χαφ έχει προτάσεις από την Βραζιλία, το Εκουαδόρ και ομάδες του MLS.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα